Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bij Verloskundecentrum Nova Amsterdam weet je dat je begeleid wordt door een enthousiast, divers en betrokken team van verloskundigen. Om ervoor te zorgen dat je in de zwangerschap niet teveel verschillende gezichten ziet, wordt je bij jouw aanmelding ingedeeld bij een spreekuurteam: of op de locatie Van Swinden & Diemen, of op locatie IJburg.

Elke dag is er 1 dienstdoende verloskundige aan het werk, dit verschilt per dag of dat een verloskundige is van team Van Swinden of IJburg. Het kan dus zijn je iemand tegenkomt van het andere team op een moment van spoed of de bevalling. Vind je het fijn om iedereen een keer gezien te hebben? Dan zorgen we ervoor dat je tijdens de zwangerschap bij iedereen een keer wordt ingepland.

Spreekuurteam van Swinden + Diemen

Marianne Bonarius

Verloskundige & Echoscopiste
Betrokken – geduldig in de zorg – gepassioneerd – strandliefhebber – yoga – 2 kinderen en een topman

Dayenne Aitatus

Verloskundige
Strandvakanties – cocktailtje – niet heel gestructureerd – familiemens – rustig – oplossingsgericht

Jasinka Rosenmöller

Verloskundige
Hardlopen – Koken en véél eten – enthousiast – moeder van 3 – ik stel mensen graag op hun gemak

Spreekuurteam IJburg

Chandelle van Gelderen

Verloskundige & Anticonceptie Consulent
Enig kind, maar ook oudste van 6 – niet geboren maar wel getogen Amsterdammer – pilates – boekenverslindster – altijd op een terras te vinden – hart voor verloskunde

Willemijn Priester

Verloskundige
Wellness genieter – terrasganger – reislustig – betrokken – goede luisteraar – openhartig

Dunja van der Heijden

Verloskundige
Geboren Amsterdammer – één van een tweeling – geduldig – moeder van een zoon (2023) – kan geen genoeg krijgen van bevallingsverhalen – vindt door de stad fietsen al héél sportief!

Praktijkondersteuner

Wij krijgen ondersteuning van een obstetrisch verpleegkundige. In de zwangerschap helpt zij ons door het hartjesspreekuur te doen. Deze vindt twee keer per week plaats in de ochtend. Daarnaast neemt zij ook de 22-weken controle over van ons. In de kraamperiode kan je haar ook tegenhouden, dan komt zij ook langs voor kraamvisite.

Margo Jolliffe

Obstetrisch Verpleegkundige
Empathisch – Ruim 40 jaar als verpleegkundige op de verloskunde-afdeling gewerkt – Fitness en boxen – Moeder van 2, Oma van 3 – Terrasjes

Assistenten

Zowel op locatie Van Swinden als op IJburg hebben wij een praktijkassistente werken. Zij zijn er om jouw aanmelding te verwerken, afspraken met jou in te plannen en beantwoorden de telefoon tijdens het dagelijks telefonisch spreekuur die van 09:00 tot 12:00 is.

Bij ziekte of vakanties vangen zij elkaar op.

Wie zijn wij marjanne

Marjanne Harder

Praktijkassistente - locatie van Swinden Werkzaam op ma, woe, do
Moeder van zoon en dochter – kamperen – Amsterdammer – dorpje – 18 jaar werkzaam bij de praktijk – hardwerkend

Siham Selmani

Praktijkassistente IJburg
Spontaan – Amsterdammer – Zorgzaam – Goede luisteraar – Taartenbakster – Geniet van lekker eten en gezellig tijd doorbrengen met familie en vriendinnen

Studenten

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en enthousiasme door te geven aan een volgende generatie verloskundigen. Wij kiezen er daarom voor om een opleidingspraktijk te zijn. Dit betekent dat er studenten van de Verloskunde Academie bij ons hun stage kunnen volgen. Je kunt studenten tegenkomen tijdens het spreekuur, je bevalling en tijdens de kraamvisites. Het niveau van de studenten wisselt van een eerstejaars die voornamelijk meekijkt tot een vierdejaars die onder onze supervisie zelfstandig werkt. Belangrijk om te weten is dat een verloskunde student altijd samen met ons werkt en nooit in plaats van ons. Mocht je er desondanks toch problemen mee hebben een student te zien kan je dit altijd bij ons aangeven.

Komt u bij ons werken?

Neem contact op