Wie zijn wij

Bij Verloskundecentrum Nova Amsterdam weet je dat je begeleid wordt door een enthousiast, divers en betrokken team van verloskundigen. Om ervoor te zorgen dat je niet teveel verschillende gezichten ziet hebben we per locatie een vast team. Echter door onze nauwe samenwerking helpen we elkaar waar we kunnen en kan het dus zijn dat je een keer iemand van de andere locatie treft. Achter de schermen zijn we een eenheid waardoor we op beide locaties gelijkwaardige zorg kunnen garanderen.

Team IJburg en Diemen

verloskundecentrumnova

Van links naar rechts: Marjo van Katwijk (momenteel met zwangerschapsverlof) en Maaike de Ruiter

Team van Swinden

Van links naar rechts: Sophie Tabouret, Dayenne Aitatus en Marianne Bonarius

Waarnemers

We proberen de spreekuren en diensten altijd zoveel mogelijk op te vangen met de vaste teams. Echter door ziekte of vakanties lukt dit niet altijd. In dat geval kan het zijn dat je een waarnemer treft. Dit zijn allen verloskundigen die wij goed kennen en aan wie wij onze zwangeren met een gerust hart toevertrouwen.

Chandelle van Gelderen

Inge Smelik (vervangt Marjo van Katwijk)

Daphne van der Heijden

Studenten

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en enthousiasme door te geven aan een volgende generatie verloskundigen. Wij kiezen er daarom voor om een opleidingspraktijk te zijn. Dit betekent dat er studenten van de Verloskunde Academie bij ons hun stage kunnen volgen. Je kunt studenten tegenkomen tijdens het spreekuur, je bevalling en tijdens de kraamvisites. Het niveau van de studenten wisselt van een eerstejaars die voornamelijk meekijkt tot een vierdejaars die onder onze supervisie zelfstandig werkt. Belangrijk om te weten is dat een verloskunde student altijd samen met ons werkt en nooit in plaats van ons. Mocht je er desondanks toch problemen mee hebben een student te zien kan je dit altijd bij ons aangeven.