Praktijk

Over onze praktijk

Verloskundecentrum Nova heeft een nauw samenwerkingsverband met de gynaecologen van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, locatie Oost (OLVG) waarin we samen streven naar de best mogelijke zorg voor onze zwangeren. Ons multidisciplinair overleg biedt ons de mogelijkheid om laagdrempelig samen met de gynaecoloog te zoeken naar zorg op maat.

Gezamenlijk zorg leveren betekent voor ons dat we samen met jou kijken wat passende zorg is specifiek voor jouw zwangerschap waarin jouw wensen en behoeftes centraal staan. Dit geldt voor een gezonde zwangerschap, maar ook voor vrouwen die tijdens de zwangerschap of bevalling extra medische zorg nodig hebben. Al tijdens je intake bij ons zijn we er verantwoordelijk voor dat er samen een passend ‘zorgpad’ voor je gemaakt wordt.

Op deze manier biedt Verloskundecentrum Nova zwangere vrouwen het beste van twee werelden: de laagdrempeligheid en persoonlijke benadering van een verloskundigenpraktijk – met de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding thuis of in het ziekenhuis te bevallen – en de specialistische medische kennis en begeleiding van het ziekenhuis waar nodig.

Meer informatie?

Neem contact met ons op