Verandering in het team

Vanaf januari zullen er wat veranderingen plaatsvinden in het team. Sinds december is Inge Smelik werkzaam bij ons. Zij vervangt Marjo die met zwangerschapsverlof is.

Deze maand is ook Leyla voor het laatst. Zij doet de laatste diensten en spreekuren deze maand. Zij zal daarna overgenomen worden door Daphne van der Heijden. Daphne is deze maand al begonnen met werken.

Accupunctuur op van Swinden!

Accupunctuur op van Swinden!

Per Februari is Lyanne Woltjer werkzaam op onze locatie in Oost aan de Eerste van Swindenstraat. Zij is accupuncturist en heeft een praktijk voor moeder en kind in Amsterdam Oost.
Je kunt bij Lyanne terecht voor de volgende klachten:

  • Bij ondersteuning kinderwens
  • Ondersteuning bij je IUI, IVF of ICSI procedure
  • Voor een gezonde en ontspannen zwangerschap
  • Voorbereiding op een voorspoediger bevalling

Lyanne behandeld ook baby’s en kinderen, bijvoorbeeld met slaapproblemen. Dit uiteraard zonder naalden.

Voorlichting over borstvoeding op IJburg!

 

De Boezemvriend geeft haar borstvoedingscursus nu ook op onze locatie op IJburg. Elke derde zaterdag van de maand ben je van harte welkom!
De borstvoedingscursus is bedoeld voor jou en je partner om algemene kennis te verkrijgen over borstvoeden en de eerste veertig dagen van jullie kindje. Tijdens deze cursus wordt alles rondom de borstvoeding besproken zodat je goed geïnformeerd van start kunt gaan: goed aanleggen, genoeg melk en andere onderwerpen zoals inzicht in het gedrag en taal van je pasgeboren baby. Daarnaast krijg je belangrijke handvatten voor deze mooie periode. De borstvoedingscursus vindt plaats tegen het einde van je zwangerschap.

Voor meer informatie zie

https://deboezemvriend.nl/blogs/borstvoedingscursus/borstvoedingscursus

Spreekuur in de meer

Goed nieuws! We hebben er een nieuwe spreekuurlocatie bij. Sinds 1 april 2018 doen wij op woensdagochtend spreekuur bij Fysiopraktijk ‘de Meer’. Heb je interesse om hier je vervolgcontroles te doen laat dit dan weten aan onze verloskundige of assistente.
Fysiopraktijk ‘de Meer’ biedt ook Fit&Zwanger.